Despre noi

Cu o experienta de aproape 20 ani in designul si productia de mobilier, ne situam printre jucatorii activi ai pietei de profil. Principalul nostru obiectiv este multumirea clientilor nostri, acest lucru ne provoaca la o perfectionare continua.

Am invatat sa ascultam, sa intelegem si sa gandim cu fiecare client in parte. Acest lucru se observa in gama de produse care se extinde de la mobilier de living, dressing, dormitor, bucatarie, camera de tineret, mobilier de baie, pana la mobilier optica medicala, magazine si showroom-uri.

Pentru a veni in intampinarea clientilor, oferim solutii de design si consultanta in amenajarea fiecarui spatiu.

Oferta Euromob Style

 • Garantie

  Produsele noastre au o garantie de 2 ani.

  »

 • Materiale folosite

  Mobilierul nostru este executat pe o paleta diversificata de culori, iar materialele folosite sunt atat din lemn masiv, esente de frasin,tei, pin, fag precum si din MDF lacuit si furniruit ce poate fi mat sau cu un grad inalt de luciu, material ce ofera durabilitate bailor si bucatariilor dumneavoastra, dar si intreaga gama de PAL.

  Accesoriile sunt din gama Blum, Grass, Hafele, etc

  »

 • Transport gratuit

  Montajul si transportul sunt gratuite pe o distanta de 30 km cat si pentru comenzi mari. Termenele de livrare sunt de 3 saptamani de la achitarea avansului, cu mentiunea ca perioadele de sezon pot decala livrarea pana la 4-5 sapatamani.

  »